☘21. april 2024☘


Midt i hjertet af Vendsyssel har vi en dejlig hyggeklub med focus på godt samværd. Her har folk fra hele Vendsyssel fundet en base for deres lidenskab for heste og westernridning. Klubben, som vi på godt jysk har kaldt Den Bette Western Klub – DBWK – er dannet for i fællesskab at kunne ride sammen, snakke hest sammen og ellers have det rigtig hyggeligt når hestene hviler – bl.a. med at lave vores egne hovedtøjer, chaps og andet læderarbejde.

Klubbens ryttere er ung som gammel, høj som lav og de heste vi rider på er alt fra traditionelle westernheste til gode kendte dressurheste og ponyer. Her kan alt bruges og selv synes vi at denne forskellighed er noget helt særligt. Westernridning er jo ikke møntet på en hestetype, det er derimod bare en rideteknik som mange, specielt voksne, finder behageligt da den er særdeles velegnet til turridning.

Hvis nogen synes det kunne være interessant at høre mere om såvel westernridning som vores westernklub, så skal man ikke holde sig tilbage for at kontakte os eller evt. komme ud til en af vores arrangementer, som kan følges via vores hjemmeside. Her findes også kontaktinformation og andre sjove ting.